Izvor: Kurir.rs
08.08.2022 u 14:21
0

„POSLALA SAM IH DA TE UBIJU, ISPRED SU“: Ovako je princeza Dajana PRETILA Kamili zbog Čarlsa, tvrdnje lede srca!

Ceo svet zna koliko je bola princeza Dajana nanosila veza princa Čarlsa s Kamilom Parker, a u jednoj od knjiga posvećenih kraljevskoj porodici imali smo prilike da saznamo nepoznate detalje ovog čuvenog ljubavnog trougla.

KONAČNO JE POZNATO KAKO JE PRINCEZA DAJANA PREVARENA ZBOG KULTNOG INTERVJUA: Zbog toga dadilja Vilijama i Harija dobija stravičnu odštetu!

Pre nekoliko godina kraljevska biografkinja Peni Džunior objavila je biografiju vojvotkinje od Kornvola pod nazivom „Vojvotkinja: Kamila Parker Bouls i ljubavna afera koja je uzdrmala Krunu“. Građu je navodno skupljala razgovorima s Kamilinim prijateljima i porodicom, a u njoj je iznela manje poznate detalje iz njenog života u periodu kada je princeza Dajana još verovala da može da spase brak s princem Čarlsom.

Naime, krajem 1986. godine, Kamila Parker vratila se u Čarlsov život, a najpre su njih dvoje ponovo bili samo prijatelji. Ubrzo su oni ponovo prešli granicu i upustili se u vezu, a i sama princeza Dajana počela je da ulazi u afere. Ipak, kada je shvatila da se princ Čarls i dalje viđa s ljubavlju svog života, njegova supruga je navodno bila opsednuta ženom koju je smatrala svojom rivalkom.

Dobro je poznato da se 1989. godine suočila s Kamilom na zabavi ledi Anabel Goldsmit u Ričmondu.

– Kamila, želim da znaš da znam tačno šta se događa između Čarlsa i tebe. Nisam od juče – rekla je navodno Dajana, a Kamila je, tvrde upućeni, bila besna što je princeza od Velsa priredila takvu scenu u javnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Navodno je to bio period u kojem se Dajana osećala posebno loše i ponašala čudno: lako se odricala prijatelja i članova porodice i otpuštala zaposlene, u svemu je videla teoriju zavere, a šuškalo se i da je prisluškivala Čarlsov telefon. To, međutim, nije sve: u knjizi Peni Džunior navodi se da je princeza od Velsa ostavljala ljudima uznemirujuće glasovne poruke ili ih slala putem pejdžera. Tako je svom ličnom sekretaru Patriku Džefsonu poslala poruku sadržine: „Znamo gde si, zna i tvoja žena. Znam da mi nisi bio lojalan“. Slične poruke dobijao je Čarlsov sekretar Ričard Ajlard, a navodno je telefonom uznemiravala suprugu svog ljubavnika Olivera Hoara nakon što je pokušao da raskine vanbračnu vezu.

Među onima koji su tih dana bili na Dajaninoj meti navodno se našla i najomraženija žena u njenom životu – Kamila Parker Bouls. Ona je, tvrdi Džuniorova, dobila brojne preteće poruke i pozive usred noći.

– Obično je, ne predstavljajući se, govorila nešto poput: „Poslala sam ih da te ubiju. Ispred su, u bašti. Pogledaj kroz prozor. Vidiš li ih?“ – navodi se u knjizi.

Dalje se navodi da je Kamila sažaljevala princezu, ali da joj u jednom trenutku više nije bilo žao.

– Nije mogla da oprosti Dajani to što je namerno pričala stvari koje štete Čarlsu, niti to što je decu koristila kao oružje protiv njega – tvrdi Džuniorova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter