Izvor: Alo
07.07.2021 u 20:55
0

POSLE MENADŽERA BRITNI SPIRS NAPUSTIO I ADVOKAT: Da li će joj napokon neko izaći u susret ostaje nam da vidimo!

Kako navode stručnjaci iz ove oblasti, Ingram je preskočio jedan korak i odmah podneo zahtev da ga zamene drugim savetnikom

U životu Britni Spirs je trenutno mnogo turbulencija. Najpre je objavljeno da je napustio dugogodišnji menadžer, a sada američki portal piše da advokat koji je pevačici dodeljen po službenoj dužnosti dao momentalni otkaz.

PROČITAJTE JOŠ:

TUGA NA HAITIJU: Posle ubistva predsednika, povredama podlegla i PRVA DAMA!

SKUPŠTINA KOSOVA USVOJILA REZOLUCIJU O SREBRENICI! Srpska lista NAPUSTILA sednicu

GALE KERBER ZA HAPPY TV: Bez muzike nema života, rok se vraća na velika vrata!

Semjuel Ingram Treći je napustio slučaj posle manje od mesec dana nakon što je Britni dala potresan iskaz na sudu. Naime, on je potpisao zahtev za otpuštanjem i podneo nadležnom sudu u Los Anđelesu. On će moći da se povuče skroz nakon što sudija nađe drugog advokata za slučaj Britni Spirs.

Advokatska firma Leb i Leb koja je dovedena još u oktobru 20202. godine da bi radila sa Ingramom se takođe povlači sa slučaja, a njihova odluka će takođe postati pravosnažna onog trenutka kada novi zastupnik dođe.

Kako navode stručnjaci iz ove oblasti, Ingram je preskočio jedan korak i odmah podneo zahtev da ga zamene drugim savetnikom. Takođe, sud ima metode za izobr zastupnika: sud može unajmiti drugog zastupnika, a može i održati novo saslušanje i videti da li je Britni sposobna da sama izabere advokata.

Ingram je Britni zastupao tokom 13 godina njenog starateljstva, a fanovi širom sveta su ga napadali jer su smatrali da se nije dovoljno angažovao na oslobađanju Britni.

Spekuliše se da će sada zbog novonastale situacije doći neko ko će uistinu brinuti o Britni sa pravnog aspekta i pomoći joj da se reši starateljstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter