Izvor: ALO
09.04.2022 u 17:25
0

POSTALA DIREKTORKA! Evo kojim se biznisom bavi Viki Miljković, zavrteće vam se u glavi od cifre koju zarađuje!

Viki Miljković direktorka firme za nekretnine

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Viki Miljković decenijama je prisutna na javnoj sceni, ali isto tako se bavi i prodajom nekretnina koja joj ide odlično. Naime, na jednom Instagram profilu, kao reklama, pojavila se pevačicina fotografija, a u opisu slike je pisalo da je direktor, ali i ovlašćeni prodavac.

Uz njenu fotografiju, ostavljeni su i kontakt podaci, a očigledno da ja Violeta, a ne njen suprug, na čelu firme koja posreduje u prodaji nekretnina gde je cena kvadrata najskuplja u Srbiji.

U Beogradu na vodi, cena kvadratnog metra ide i do 10.000 evra, dok je najjeftnija cena oko 3.000 evra.

SVE JOJ DOBRO STOJI! Viki blista u ciklama odevnoj kombinaciji! (FOTO)

Na društvenim mrežama, posebno na Tviteru, odmah su usledili mnogobrojni komentari.

„Zar ona nije samo kupila stan?“, „Viki kad ustane prvo pošalje mejlove“, „Svaka čast“, „Nema ‘leba od pevanja, nekretnine su nekretnine“, „Prava direktorka, nema šta“ – pisali su tviteraši.

Podsetimo, Viki Miljković kupila je čak tri stana u Beogradu na vodi, a onaj u kojem živi je već nekoliko puta pokazivala na društvenoj mreži Instagram.

Osim mnogobrojnih uspeha na muzičkom planu, Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške dobili su i prestižno priznanje i na polju nekretnina, a oni očigledno sve bolje posluju, te su uložili i u marketing.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter