Izvor: ALO
27.05.2022 u 18:23
0

POTRESANO! Ćerka Harisa Džinovića iznenadila sve, Đina se guši u suzama, a razlog je OVAJ

Emotivni krah naslednice poznatog para sve je iznenadio

Ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović veoma je aktivna na društvenim mrežama gde deli sa svojim pratiocima detalje iz svog života, a sada je najnovijom objavom sve iznenadila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NIJE NI DOŠAO U SRBIJU, A VEĆ SE DRUŽI SA POLICIJOM! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda (FOTO)

Naime, naslednica estradnog para je objavila da će na kratko biti odvojena od dečka fudbalera Andreja Đurića, koji je otišao na pripreme za utakmicu. Ona je objavila stori na kom je vidno uplakana i obavestila svoje pratioce da se rastala sa Andrejem.

– Ne viđam ga do 8. – napisala je Đina, uz emotikon slomljenog srca.

Džinovićeva je potom objavila i njihov zajednički snimak gde se grle i smeju.

– Ne mogu. Kako do 8. kako? – dodala je.

Podsetimo, Haris je nedavno za medije prokomentarisao i ćerkino provokativno fotografisanje na društvenim mrežama. On je istakao da mu je bitno da su ćerkine fotografije u granicama pristojnosti, te da je u tome podržava.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter