Izvor: KURIR/INFORMER
03.08.2022 u 08:25
0

POTROŠILA 3.000 € ZA DAN! Pevačica otišla na plažu gde se kupa i Novak Đoković, a evo kakav je LUKSUZ tražila

 Ana Sević je u Crnoj Gori potrošila 3.000 evra za samo četiri sata

Pevačica je sa suprugom Danielom Nedeljkovićem i ćerkama i sinom odsela u hotelu u Budvi, ali je bračni par prekjuče rešio da svoju decu ostavi dadiljama i ode na luksuznu žurku u Porto Novom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE NI DA PRIČA O ŠABANOVIĆU! Aleksandra Mladenović sprema se za svadbu, a o Isaku poručuje samo JEDNO

– Ana i Daniel su odlučili da se časte! Otišli su na jednu luksuznu plažu, na kojoj je nedavno bio i Novak Đoković. Uživali su u skupom vinu, azijskoj hrani i dobroj muzici i to zadovoljstvo ih je koštalo čak 3.000 evra! – priča naš izvor blizak pevačici, koja se time pohvalila na Instagramu i pozirala na ljuljašci iznad mora.

Pratioci su je pohvalili da je za samo pet meseci od porođaja vratila devojačku liniju, a Ana je rekla da joj to nije bilo teško jer sve vreme juri za decom.

– Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada, bogami. Sena ima samo godinu i po, a Simeon pet meseci, ali upadneš u taj neki fazon i ništa ti nije teško. Lorena je starija i odgovorna, uvek je tu da pripomogne – rekla je Sevićeva.

Od supruga dobila sat od 50.000 evra kad je rodila sina

Ana Sević je od supruga Daniela Nedeljkovića dobila sat od 50.000 evra kad je u martu rodila sina. Pevačica kaže da je biznismen od početka njihove veze nežan i pažljiv:

– Od samog početka naša ljubav je posebna. Moj suprug se trudi uvek da me iznenadi!

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter