Izvor: OBJEKTIV
01.04.2022 u 08:55
0

“PREKO NOĆI” SE TRANSFORMISALA U PRAVU S*KS BOMBU! Isplivala RETKA Brenina slika (FOTO)

Pevačica je značajno promenila vizuelni identitet

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica Lepa Brena i dan danas je jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, a svojim stalnim koketiranjem sa vizuelnim izgledom oduvek je privlačila pažu javnosti.

Naime, poznato je da je Brena na samom početku karijere bila gotovo neprepoznatljiva, sa kilagramima viška, te da se “preko noći” transformisala u pravu s*ks bombu.

Sada se na Instagramu pojavila Brenina slika iz ranijih dana, na kojoj je u društvu dve koleginice Nade Topčagić i večite rivalke, Vesne Zmijanac.

Međutim, svima je za oko zapao jedan detalj. Svi su zaboravili kratku epizodu iz Brenine karijere kada je imala tirkizno plavu boju kose.

U nastavku teksta pogledajte kako je izgledala, pa sami zaključite koja boja kose joj bolje stoje, plava ili trenutna boja kose:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter