Izvor: BLIC/KURIR
01.04.2022 u 09:27
0

„RAZVOD JE TRAGEDIJA!“: Milan Dinčić Dinča jednu stvar želi da mu žena AMINUJE!

Pevač Milan Dinčić Dinča (35) progovorio je na temu porodice i razvoda, ali i posla i još jednog deteta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Milan je pričao o svojim nastupima i otkrio gde najviše odlazi.

– Bio sam u Beču i Lincu, dobro je bilo na oba nastupa. Tokom letnje sezone smo svi mi, pevači, u Srbiji, a ostalo je po dijaspori – kazao je Dinča pred našim kamerama, pa otkrio šta misli o građenju karijere preko skandala.

– Od skandala se napravi reklama, mediji to isprate, svaka reklama je dobra. Nisam za skandale, al’ ko hoće… – istakao je pevač, pa se osvrnuo na svoj brak, ali i sve češće razvode na estradi.

– Razvod je tragedija, svi bi trebalo da čuvaju brakove. Zalažem se za to da mi porodica bude na prvom mestu. Voleo bih da uskoro bude proširenja porodice, ako Bog da. Još samo supruga Jelena da aminuje treće dete i to je to – priznaje Dinča.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter