Izvor: ALO
13.11.2021 u 16:57
0

PRETUČEN DAMIANO DAVID?! Pevač sav krvav i izgreban, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje!

Povrede ne izgledaju ni malo naivno!

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ ĆETKOVIĆ O SVOM BOLU: Imam veliki OŽILJAK na duši

Pevač grupe Maneskin, Damiano David, oduševio je milione svojih fanova svojom pojavom, ali i pobedom na ovogodišnjem takmičenju „Eurosong“, a svojim izgledom je izmamio uzdahe mnogih dama širom sveta.

Preko noći je postao se*s simbol, a njegova fan baza svakim danom sve više raste uprkos njegovom kontroverznom ponašanju.

Međutim, njegovom poslednjom objavom je šokirao i uplašio svoje pratioce.

Naime, popularni pevač je na Instagram stori postavio fotografiju na kojoj je pozirao krvav i izgreban, pa su se mnogi zabrinuli za njega. Damiano izgleda kao da ga je neko pretukao, a povrede ne izgledaju ni malo naivno.

S druge strane, znajući njega, možda je ovo samo šminka za novi spot njegovog benda, a ne bi bilo čudno ni da se našminkao baš zato da bi privukao pažnju i da bi ga ljudi komentarisali.

Fanovi se nadaju da je ipak sve u redu, a šta je u pitanju procenite sami.

PROČITAJTE JOŠ: Oglasila se ćerka Jovana Marića: STRAŠNO JE ŠTA SU MU URADILI

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter