Izvor:
14.05.2019 u 15:40
0

PRIJATELJI JOJ PRIREDILI LUKSUZNO IZNENAĐENJE: Izabranica Đorđeta Đokovića proslavila 22. rođendan (FOTO)

Tijana Ralić, devojka Đorđa Đokovića, proslavila je 22. rođendan.

Tim povodom prijatelji su joj priredili iznenađenje, a Đokovićeva izabranica nije krila oduševljenje te se oglasila na Instagramu. Tijana je 22. rođendan proslavila u Milanu, gde studira a u opisu slike napisala je kako je tužna jer svoj divan dan neće proslaviti u srpskoj prestonici kako je inače navikla:

Ne volim rođendane jer me podsećaju na činjenicu koliko vreme u stvari brzo prolazi… ali zato obožavam rođendanska iznenađenja koja su u mojoj porodici tradicija otkad smo se rodili. Ovo je prvi put da za rođendan nisam kod kuće i žao mi je što nije bilo šanse da odem za Beograd (ispiti…). Presrećna sam jer pored sebe imam ljude koji vrede više od bilo čega i koji mi iz dana u dan to pokazuju – poručila je Tijana ispod fotke i zahvalila se svojoj sestri Jovani i prijateljima koji su je obradovali tortom i balonima.

Podsetimo, Đorđe Đoković sa Tijanom uživa u ljubavi već četiri godine, a par često odlazi na zajednička putovanja.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter