Izvor:
12.09.2016 u 00:47
0

PRIZNALA: Vidovita Zorka o srodstvu sa suprugom Novaka Đokovića

Vidovita Zorka opet privlači pažnju.

Ove večeri, pre nego što je ušla u studio Hepi televizije, kao gost emisije ,,Specijal sa Parovima'', Zorka Pucar je pristala da odgovori na priče koje kruže – da je u srodstvu sa suprugom našeg najboljeg tenisera Jelenom Đoković i da joj je navodno pomogla da osvoji srce sadašnjeg supruga.

Svesna da se pronosi glas da je i sama kumovala ovim neproverenim informacijama, zarad sopstevene popularnosti, u prvi mah je odbila da išta komentariše, ali je za portal happytv.rs, ipak, rekla:

– Ne mogu da vam odgovorim na to pitanje. Nemojte me to pitati!

Na naše insistiranje da, ukoliko to što se priča nije tačno, treba odmah demantovati, jer su intrige mnogima narušile ljubav i zagorčale život, zatim, Zorka je kategorički rekla da nije u srodstvu sa gospođom Đoković , ali je otkrila da joj je rođaka košarkašica Pekić.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter