Izvor:
01.03.2017 u 22:29
0

PRVI PUT NAKON GUBITKA BEBE: Evo šta je Slađa Alegro rekla o najbolnijem periodu u životu!

Popularna pevačica Slađa Vujičić, koja je pre nekoliko nedelja morala po drugi put da prekine trudnoću, otkrila je kako je prebrodila teške dane.

– Ja sam neko ko zaista nikad ne posustaje i nisam bila depresivna ni jednog jedinog trenutka i imala sam stvarno momente kad sam stvarno želela da budem sama u kući prosto da na neki svoj način iznesem to. Podrška ljudi oko vas je nešto što je najvažnije u životu. Prvenstveno partnera, jer ukoliko osetite da vas bilo šta guši u tom trenutku, to je već previše – rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Slađa i suprug ne gube nadu da će uskoro postati roditelji.

– Ja sam prosto osećala potrebu da sam zaista dužna da kažem nešto o tom slučaju, ali to su stvari koje su u današnje vreme, nažalost, normalne. Kada mi se to desilo drugi put, ja sam pitala doktorku – a što sad, zato što sam zaista tog puta ogradila se svim, upotrebila sve što je potrebno da se sačuvam, ali ona je rekla – prosto je tako – bila je iskrena Slađa.

Izvor: kurir.rs
Foto: Instagram/sladja.allegro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter