Izvor:
27.02.2017 u 01:02
0

RAĐEN ŽENI PREPUSTIO VODEĆU ULOGU: Ana vodi glavnu reč u kući!

Nikola Rađen priznaje da se on ponajmanje pita za neke stvari u kući i da glavnu reč vodi njegova supruga Ana Kokić, čija je na kraju uvek poslednja.

Poznatog vaterpolistu i pop pevačicu juče smo sreli na Sajmu turizma. Iako Rađen retko iznosi detalje iz svog braka s Kokićevom, otkrio je da u njihovom domu ne vlada klasičan srpski patrijarhat.
– Ana vodi glavnu reč, ona se uglavnom pita za sve. Naravno da joj to dozvoljavam jer više vremena provodi s našim ćerkama Ninom i Teom i učestvuje u svemu. Meni je to sasvim normalno. Naravno, odlučim i ja ponekad nešto – kaže Nikola kroz smeh.

Iako su već neko vreme razdvojeni jer igra za vaterpolo klub Boradeu u Rumuniji, Nikola tvrdi da nema ljubomore.
Ana me ne proverava, ne zivka me 100 puta dnevno. Redovno se čujemo, imamo naše rituale i vreme, koje svako usklađuje sa svojim obavezama. Vrlo lepo funkcionišemo – rekao je Rađen, koji je prekjuče stigao u Srbiju zbog najave kampa vodenih sportova, koji će biti održan u julu i avgustu.

Njegova supruga Ana Kokić pažljivo je slušala sve što je Nikola rekao, ali nije bila voljna da priča o privatnim stvarima. Samo je potvrdila ono što je njen muž na početku rekao:
Ja sam glavna u kući, verovali vi ili ne!

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter