Izvor: ALO.RS
28.07.2021 u 07:11
0

RAŠIRILA NOGE: Sanji Vučić sevnulo više od planiranog, a pokazala i intimnu „frizuricu“!

Slučajno ili namerno, tek fanovi su oduševljeni

PROČITAJTE JOŠ:

UHAPŠEN NEBOJŠA LUKIĆ: Visoki funkcioner Socijalističke partije priveden u centru Banjaluke!

VELIKI POŽAR ZAHVATIO ŠUMU KOD NOVE VAROŠI: Vatrogasci pokušavaju da obuzdaju vatru!

TURSKOJ PRETE NOVE MERE! Nagli skok novoobolelih, više od 19.000 u danu!

KON SE OGLASIO: Moguća obavezna vakcinacija!

Atraktivna pevačica ženskog benda „Harikejn“ Sanja Vučić nije ni slutila da će kadrovi iz spota za pesmu „Do neba“ koja na „jutjubu“ broji preko pet miliona pregleda i nalazi se na sedmom mestu trending liste, postati glavna tema na društvenim mrežama…

Iako je emotivni tekst ove pesme za kratko vreme postao izuzetno popularan, čini se da će spot ipak proslaviti Sanjino međunožje. 

Fanovi komentarišu jedan poseban segment, tačnije deo u kojem Vučićeva pozira na plaži, a u trenutku kada je prebacila nogu preko noge, sevnuo je njen polni organ, zlatni „okovi“ preko njega koji su deo kupaćeg kostima, ali i intimna „frizurica“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter