Izvor:
17.02.2017 u 16:46
0

RAZOČARANA U ESTRADU: Rada Manojlović progovoila o sukobima sa kolegama! (foto)

Rada Manojlović jedna je od najpoznatijih pevačica naše estrade, ali nije mnogo druželjubiva.

Naime, ona je otkrila da svoje slobodno vreme isključivo provodi sa sestrom Marijom i dečkom Harisom Berkovićem, jer je, kako kaže, shvatila kakvi su ljudi.

– Jedino me Haris voli na pravi način. Družim se samo sa sestrom i sa njim, to je moj svet. Na estradi sam se mnogo puta razočarala, na prste jedne ruke mogu da nabrojim sa kim sam dobra – otkrila je Rada.

Pored ovoga, ispričala je i da Haris u početku nije mogao da razume njeno distanciranje od kolega, ali da je posle nekog vremena shvatio da je u pravu.

– Ranije mi je Haris govorio: "Ajmo da se družimo sa ovima i onima" i onda se i on razočarao. Čujem da me neko ogovara i onda kad me sretne, sit se sa mnom ispriča – ispričala je Manojlovićeva.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter