Izvor: HappyBSC
05.09.2022 u 15:18
0

„SABERI SE I POTRAŽI POMOĆ!“ Karleuša se POSLEDNJI PUT obratila Nikolićevoj – ŽESTOKO JOJ UZVRATILA NA UVREDE!

Estradni rat Jelene Karleuše i Ane Nikolić ne jenjava. Ana je odgovorila na Karleušine prozivke i poručila joj da treba da poseti psihijatra.

Jelena nije ostala imuna na njene reči, pa joj se putem Instagrama obratila poslednji put.

JELENA KARLEUŠA OPLELA PO CECI RAŽNATOVIĆ: Sinu lajkuje HOMOFOBNE izjave, sve je od nje naučio, ZASLUŽUJE PREZIR! (FOTO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Reagovaću poslednji put na tužna pisanja ove nesrećnice zato što mi se uopšte ne prepucava sa nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću poslednji put, saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne – napisala je Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša Instagram

Podsećanja radi, Nikolićeva je Karleuši poručila da ide kod psihijatra i nazvala je godpođa „vaginini monolozi“.

– Gospođa „vaginini monolozi“ neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj. P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti… Ajde, SJAŠI VIŠE! – napisala je iznervirana Nikolićeva na svom Instagram storiju.

Ana Nikolić Instagram

Do sukoba između pevačica došlo je nakon što je Ana istakla da će tužiti Karleušu i da će je „goniti do Strazbura“.

– JK prvo treba da se izvini svojim ćerkama. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo!.Nisam ja psihijatar. Ali snosiće konsenkvence za izjave koje daje bez osnova i dokaza – napisala je u porukama koje je podelila na Instagramu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter