Izvor: KURIR
29.09.2022 u 09:42
0

SAD JE SVE JASNO! Đani otkrio kako je nastala njegova čuvena uzrečica FAMILIJO!

Pevač Radiša Trajković Đani, sinonim je za dobar provod, još bolju muziku i bakšiš.

O anegdotama sa njegovih nastupa se naširoko priča, a viralne su postale i njegove uzrečice kojima se koristi na nastupima i privatnim slavljima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POTPUNO GOLA! Sofija Milošević pozirala, pa grudi JEDVA PREKRILA rukama! (FOTO)

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji voditelj je upitao Đanija o tome kako je nastala njegova uzrečica „Familijo“, a pevač je to objasnio na sledeći način:

– Ja te klince bukvalno doživljavam kao svoju familiju, kao svoju decu i volim s njima da se opustim. I glupo mi je da im kažem: „Gde si, sine“, nego „Gde ste, familijo moja“. Mislim na svoje fanove, to je moja porodica, moje sve – objasnio je pevač, a potom u svom stilu dodao:

– Samo da mi ne traže pare na zajam.

Podsetimo, snimci na kojima Đani pije iz cipele, i na kojima su mu napravili krunu od evrića, preplavili su društvene mreže, a to je samo jedan od dokaza zbog čega Đani nosi titulu kralja bakšiša.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter