Izvor: klix.ba
08.05.2023 u 11:16
0

Posle Pikea SEKTAŠ? Šakira u vezi sa NAJPOPULARNIJIM ČLANOM KULTA? VIDEO

Prisustvovali su trci Formule 1

Tom Kruz i Šakira prisustvovali su trci Formule 1 u Majamiju, a tom prilikom dvojac je snimljen dok razgovara na balkonu, a potom im se priključio i pevačicin sin Milan.

Nakon preseljenja u Miami, Šakira je iznenadila svoje fanove nasumičnim pojavljivanjima u javnosti, a poslednje u nizu bilo je ono na trci Formule 1 u Majamiju.

Naime, pevačica je na događaj stigla sa svojim sinom koji je uzbuđeno posmatrao trku. Kolumbijka je tom prilikom snimljena s Tomom Kruzom te su nakon nekoliko zajedničkih fotografija pri dolasku viđeni i kako razgovaraju u prostoru galerije.

Kruz je preskočio krunisanje kralja Čarlsa kako bi prisustvovao trci, a pojavljivanje uz Šakiru je ono što je posebno privuklo pažnju.

Uzevši u obzir da je pevačica nedavno bila u centru pažnje zbog svog raskida s Žerardom Pikeom, pojavljivanje s Kruzom je ubrzo postalo glavna vest, a usled toga su i krenule teorije o mogućoj vezi s glumcem.

U komentarima ispod snimka dvojca na trci neki su se našalili zamolivši je da se ne pridružuje kultu aludirajući na to da je Kruz najpoznatiji član scijentološke crkve.

„Dovedite čitača s usana s TikToka da nam dekodira o čemu govore“, glasio je još jedan od šaljivih komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter