Izvor: ALO
03.06.2022 u 07:25
0

SAMO ŠTO NE ISPADNU GRUDI! Stajling Andreane Čekić na venčanju Kaće i Gobelje svi komentarišu

Mnogi komentarišu da ovakav stajling nije prikladan za crkveno venčanje i da je mogla makar da se zakopča

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić rekli su sudbonosno da u hranu Svetog Save, a potom se zaputili ka svečanoj sali jednog prestoničkog hotela gde će se slavlje nastavili do kasno u noć, a stajling pevačice i njene kume svima je zapao za oko i oštro je prokomentarisan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ŠEST GODINA TRPEO SAM BESKRAJNU LAVINU MRŽNJE“: Džoni Dep napisao emotivno pismo nakon presude (FOTO)

Naime, pevačicina kuma, folk zvezda Andreana Čekić, koja je sve prisutne iznenadila stajlingom koji, kako mnogi komentarišu, nije prikladan za crkveno venčanje.

Ona se pojavila u odelu ispod kojeg je imala samo korset, iz kog umalo nisu ispale grudi.

Podsetimo, neviđeni skandal se desio ispred hotela gde je upriličeno slavlje kada je Kaća naredila obezbeđenju da otera sve novinare koji su se zatekli tamo. Ništa to ne bi bilo čudno da i sama Kaća nije bila ta koja je pozvala sedmu silu da isprati događaj i njeno venčanje.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter