Izvor: KURIR
03.06.2022 u 07:18
0

SKANDAL NA VENČANJU KAĆE I GOBELJE! Pevačica naredila obezbeđenju OVO, oni napravili potpuni haos

Ovakav stav iznenadio je sve prisutne, naročito pripadnike sedme sile

Nakon crkvenog venčanja u kripti Hrama Svetog Save, novopečeni bračni par Marko Gobeljić i Katarina Grujić, organizovali su svečani ručak i žurku u jednom prestoničkom hotelu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ŠEST GODINA TRPEO SAM BESKRAJNU LAVINU MRŽNJE“: Džoni Dep napisao emotivno pismo nakon presude (FOTO)

Iako se činilo, da je sve organizovano po protokolu, već su prve varnice sevnule po njenom izlasku iz Hrama.

Naime, pripadnici sedme sile pitali su Katarinu za izjavu, što je nju očigledno iznerviralo.

Na pitanje novinara kako se oseća, nakon što se pred Bogom zaklela na večnu ljubav, ona je odbrusila da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve prisutne, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova, ipak, on nije komentarisao ponašanje svoje supruge.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter