Izvor:
01.12.2016 u 21:09
0

SAMO ZA NAJHRABRIJE: U krevetu sa ANASTASIJOM RAŽNATOVIĆ! (FOTO)

Anastasija Ražnatović zapalila je društvene mreže objavivši seksi selfi iz kreveta.

Ćerka folk dive Cece Ražnatović ponovo je uspela da napravi pometnju na Instagramu svojom fotografijom.

– U krevetu sama sa sobom. Gledam omiljenu seriju i ne radim apsolutno ništa. Može li bolje? I mislim na lenje ljude, poput sebe – napisala je Anastasija uz ovu fotografiju.

Pored brojnih komplimenata koje je dobila, pojedini fanovima zapao je za oko i jedan detalj. Oni su primetili da Cecina ćerka i dalje ima šminku na licu pa su je podsetili da ne zaboravi da je skine pre nego što ode na spavanje.

Podsetimo, Anastasija je nedavno okončala tromesečnu vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem, a juče se na Instagramu pohvalila da ima novog udvarača – pročitajte

Blic
Foto: Instagram/raznatovicanastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter