Izvor:
17.03.2019 u 20:04
0

ŠERIFOVIĆEVA SPECIJALNO ZA „GLAMUR“ OTKRIVA BROJNE INTRIGE: Progovorila kad se JK vraća na male ekrane, i u kakvom je ona odnosu sa Viki Miljković! (FOTO)

Pop pevačica Marija Šerifović gošća je specijalne emisije “Glamura” posvećene njoj, i gorućim temama iz života talentovane muzičke zvezde.

Naime, poznato je da je Marijina velika prijateljica Jelena Karleuša doživela veliki emotivni krah, kada joj je preminula majka Divna Karleuša, poznata dugogodišnja novinarka i radijska voditeljka.

Šerifovićeva saoseća sa JK, a čim je saznala za tragičnu vest, odmah je otišla kod Jelene, i pružila joj veliku utehu.

Pored toga što se Karleuša i Šerifovićeva druže privatno one su koleginice, te zajedno žiriraju u jednom poznatom muzičkom takmičenju, međutim Marija specijalno za "Glamur" voditelju Urošu Božiću otkriva da se nada da će JK uskoro ponovo stati pred kamere.

Nadam se da će se Jeca meni i mojim kolegama uskoro pridružiti u žiriraju. Čujemo se svakodnevno nas dve – kaže Marija.

Ono što intrigira javnost jeste odnos Šerifovićeve i Viki Miljković, koje se često "koškaju" tokom snimanja emisija u kojim su obe mentori jednog muzičkog takmičenja.

Jedno je snimanje, a drugo je ophođenje prema njoj van kamera. Sa svim kolegama sam u okej odnosima – kaže poznata pevačica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter