Izvor: Happy BSC
10.11.2021 u 08:15
0

SEVERINA IMA NOVOG DEČKA? PEVAČICA UŽIVA U ZAGRLJAJU! (FOTO)

Ona uvek iznenadjuje! Šuška se da ima novog dečka, a saznajte ko je u pitanju!

Popularna  pevačica Severina Vučković, ne prestaje da intrigira javnost, pa je već duže vreme u centru dešavanja sa svojim bivšim mužem oko starateljstva nad detetom. Međutim sada je privukla pažnju zbog odnosa sa Filipom Miletićem, sa kojim deli emotivne trenutke nakon što se razvela od Igora Kojića.

PROČITAJTE JOŠ:BIO JE SA JOŠ JEDNOM NJENOM KOLEGINICOM: Ovo je bivši muž Tanje Bošković, zaveo je mis sveta, a na kraju završio u braku sa njenom rođakom!

Naime, hrvatski mediji spekulisali su da je pevačica u vezi sa srpskim producentom, ali njih dvoje nisu još uvek potvrdili ove navode.

Ipak, sada je Severina na Instagramu podelila fotografiju na kojoj se i te kako vidi da je bliska sa Miletićem

Pevačica je u Filipovom zagrljaju na snimku, dok ne skida osmeh sa lica.

Takođe, na njenoj objavi nalaze se i druge fotografije sa prijateljima na kojima ručaju i nazdravljaju zajedno, srećni i ispunjeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter