Izvor:
26.09.2017 u 15:20
0

ŠIROKO: Đani otvorio restoran u Beču!

Radiša Trajković Ðani otvorio je restoran u centru Beča. Pevač se na ovaj korak odlučio na nagovor prijatelja i supruge Slađane.

– Oduvek sam želeo da otvorim restoran i već nekoliko meseci sam u potpunoj tajnosti sve pripremao. Sada je sve gotovo i počeli smo da radimo. U sklopu lokala nalazi se i pečenjara, gde će da se vrti mlada jagnjetina i prasence. Ma ima gosti prste da poližu. Priča je ozbiljna i jedva čekam da ugostim sve kolege koji dolaze u Beč. A ima nas mnogo – priča Ðani.

On kaže da još uvek nema nameru da okači mikrofon o klin, već da misli na budućnost svoje porodice.

– Pevaću dok god budem mogao, ali neću doživotno biti popularan. Došlo je mojih pet minuta, ljudi me traže, ali meni je potrebna neka mirna luka. Malo i ja da budem gazda, da mi dođu prijatelji, kolege, rodbina. Ih, ma samo od njih ima da zaradim – našalio se Ðani.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva, Instagram/official.djani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter