Izvor: Happy BSC
02.05.2022 u 08:40
2

SKINULA SE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI! Svi gledaju u Tarino izvajano telo o kom BRUJI Srbija – vodi najgledanije emisije i za njom uzdišete (FOTO)

Jedna od najzgodnijih i najlepših voditeljki u Srbiji Tara Preda, koja je zaštitno lice TV Happy objavila je na svom Instagram profilu za Prvi maj fotografije zbog kojih bruji Srbija.

Tara je jedno od najlepših lica koje se pojavljuje na televizijskim ekranima, a publika u Srbiji i šire ima priliku da je gleda u emisiji „Provodažija“ na televiziji Happy gde se trudi da širi ljubav među ljudima i da spaja srodne duše.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je napravila pravi haos na društvenim mrežama, kada je za Prvi maj na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim kućnim ljubimcem.

Tara se, naime, sunčala, a u toj nameri ju je ometao njen pas. Ipak, njeno izvajano telo izazvalo je lavinu komentara i postalo apsolutni hit na društvenim mrežama.

Mnogi će reći da s pravom novi epitet najzgodnije voditeljke u Srbiji.

Pogledajte pa sami prosudite:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SKINULA SE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI! Svi gledaju u Tarino izvajano telo o kom BRUJI Srbija – vodi najgledanije emisije i za njom uzdišete (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter