Izvor:
23.02.2017 u 03:21
0

Snežana Đuričić otkrila: „NE RAZGOVARAM SA BEKUTOM, PRIČAMO SAMO POSLOVNO!“

Legenda narodne muzike Snežana Đurišić rešila je da progovori o njenom odnosu sa koleginicama Anom Bekutom i Zoricom Brunclik. Već dugo se priča da je pevačicin odnos sa koleginicama "na staklenim nogama".

Snežana je prvo rekla kako želi jedan deo ove priče da zadrži za sebe, a drugi deo je iznela u javnost.

– Svaki čovek u svom životu ima pravo da odluči ko će mu biti prijatelji i isto tako da odluči ko to neće biti – rekla je Snežana i dodala da s Anom Bekutom s kojom je u žiriju muzičkog takmičenja komunicira samo poslovno

-Sa Anom Bekutom komuniciram oniliko koliko treba. Mi smo profesionalci, žene koje nemaju ništa jedna protiv druge, bar ja nemam protiv nje. Susrećem se i sa Milutinom Mrkonjićem jer je sa Anom stalno na snimanjima. Kad ga vidim normalno pričamo i ponašamo se, možda i više nego sa Anom – kazala je pevačica, a potom progov orila i o odnosu sa Brunclikovom.

-Te dve dame koje se zovu Zorica Brunclik i Ana Bekuta, ono što mogu reći jeste da su to žene koje su i te kako iza sebe ostavile jedan trag koji traje i koji će trajati, a to šta ja privatno mislim o njima i one o meni, to prosto od mene niko neće čuti – rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Izvor:Alo.rs
Foto:Instagram / snezana.djuricic_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter