Izvor: HappyBSC
08.06.2022 u 15:54
0

SPASILA JU JE TEŠKE NEMAŠTINE: Upoznajte Sekinu majku Ibrimu na koju je nasledila ledenu lepotu! (FOTO)

Harizmatična pevačica Svetlana Seka Aleksić neretko tokom javnih istupanja ističe kako je za njen vrtoglavi uspeh veoma zaslužna i porodica koja joj je neizmerna podrška, a pored supruga Veljka uvek može da se osloni na majku i brata. Kako je u nekoliko navrata spominjala, ljubav ka muzici ju je vukla odmalena, ali je kao adolescentkinja krenula da se bavi javnim poslom usled finansijske krize, a i danas joj je ova tema veoma bolna.

– Veoma  mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me – ispričala je Seka u dahu tokom intervjua.

ADRIJANA LIMA SE UMIVA SAMO FLAŠIRANOM VODOM: Njena tajna lepote će vas šokirati, a ovo je trik! (FOTO)

Fizičke karakteristike je povukla na majku Ibrimu koja je u mladosti plenila lepotom i šarmom, a Seka je i danas ponosna na njenu borbu da ih izvede na pravi put. Iako je veoma aktivna na socijalnim platformama, pevačica veoma retko javno eksponira mamu, ali je ovog puta poželela da zabeleži predivne zajedničke momente. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Uspomena je naišla na veliki odjek kod publike, te su Seku i Ibrimu pratioci obasipali komplimentima i pitanjima kako održati skladne porodične odnose. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter