Izvor: HappyBSC
26.06.2020 u 16:25
0

SPEKTAKL! VEČERAS „SNAGA OKTANA“! Neverovatni gosti tačno u 22 sata (GALERIJA)

Svetislav Bule Goncić, Zorana Pavić i Dušan Borković u emisiji “Snaga oktana”, večeras od 22h, pričaće o svojim adrenalinskim zavisnostima i ljubavi prema automobilima, dvotočkašima i avionima.

Bard našeg glumišta Goncić otkriva kako je proputovao Evropu motorom, kako supruga reaguje na njegova putovanja, koliko mu znači automobile i šta je to što ga u životu pokreće.

Uživaćete u pesmama Zorane Pavić koja je specijalno za “Snagu oktana” ispričala opasne detalje sa snimanja spota i kako doživljava motore. Zorana nam je rekla I koji su njeni planovi i kako je nastala njena nova pesma “Čekaću te gore” čije reči, kako je rekla Jelena, pogađaju pravo u srce…

Najviši i naš najbrži automobilista Dušan Borković iskreno je pričao o svojim pehovima, problemima pa, povredama, ali i o upornosti i borbi da dođe do titule najboljeg i osvoji svet. Šta ga je sve čekalo na tom putu, koji svetski teniser mu je najbolji prijatelj i koliko profesija utiče na njegov privatan život, otkriće nam večeras Dušan Borkovič.

Interesantno je i kako su se gosti snašli u kvizu i igri asocijacije, koja pitanja su ih zbunila i da li je pojam koji smo im zadali predstavljao problem za njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter