Izvor:
20.06.2019 u 13:15
0

STARLETA SE OSIGURALA: Sorajine grudi i noge – 500.000 evra! (FOTO)

Starleta je krenula stopama holivudskih zvezda i osigurala delove tela.Soraja Vučelić je osigurala noge i grudi na pola miliona evra u Švajcarskoj.To su delovi tela koje starleta na sebi najviše voli, pa je odlučila da ih dodatno zaštiti. U slučaju da joj se nešto dogodi, švajcarska osiguravajuća kuća će joj isplatiti vrtoglavu svotu novca.

Soraja je neko ko prati trenove, a pošto sada više nego ikada putuje po belom svetu, jer ima zabranu ulaska u Srbiju, posmatra šta radi džet-set, pa se ugleda na njih – istakao je izvor i dodao da je ipak veliki deo ove odluke starlete zbog toga što se plaši za svoju bezbednost.

S obzirom na to da postoje ljudi koji hoće da joj naude, koji su joj već palili automobile i ubili mačku, ona je rešila da osigura delove tela.

I sama Soraja je potvrdila da se odlučila na ovaj korak.

Da, istina je da sam osigurala određene delove tela i to je sasvim normalno. U svetu to rade i žene i muškarci. Sigurna sam da će doći i kod nas samo za nekoliko godina, kao i mnoge druge stvari koje su kasno došle jer mi očito kaskamo za svetom – zaključila je starleta.

Izvor: Hit Informer
Foto: sorajavucelic/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter