Izvor:
28.02.2018 u 23:51
0

STIGLE RODE: Porodila se Nataša Bekvalac!

Nataša Bekvalac porodila se danas u Beogradu!

Nataša je rodila devojčicu, a sa suprugom je donela odluku da ćerki da ime Katja! Bekvalčeva je imala zakazan carski rez za 1. mart, međutim beba je na svet stigla dan ranije.

Podsetimo, pop pevačica iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, dok njen suprug Luka Lazukić takođe ima dete iz prethodnog braka.

Panonska barbika donela je odluku da se sa ćerkom Hanom i suprugom Lukom Lazukićem odseli za Novi Sad nakon porođaja. U međuvremenu, ispisala je Hanu iz škole koju je pohađala u Beogradu i upisala je u jednu od najboljih novosadskih škola. Nata je izgradila luksuznu kuću u Čeneju, u blizini Čeneja i jedva čeka da se sa porodicom preseli na salaš.

Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter