Izvor: HAPPY BSC/VIKTORIJA SAMARDŽIĆ
12.04.2022 u 17:22
0

„SVA ISKUŠENJA PREVAZILAZIM VEROM I NADOM U BOLJE SUTRA!“: Nikola Rokvić samo za HAPPY BSC o svim životnim izazovima (INTERVJU/FOTO)

Veruje i nada se u bolje sutra

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nikola Rokvić (36) samo za Happy BSC osvrnuo se na protekli period koji mu je bio izuzetno bolan, otkrio u čemu pronalazi snagu i utehu, prisetio se najznačajnijeg saveta koji je dobio od svog oca Marinka Rokvića, te otkrio svoju veliku želju u ovoj godini.

U PANICI! Nikola Rokvić izgubio dokumenta, hitno je morao da uradi ovo!

Posle dužeg perioda izdali ste novu pesmu. Kakvi su vam utisci?

Divni su mi utisci. Jako sam zadovoljan! Ljudima se dopada pesma i smatram da smo cela moja ekipa i ja uradili predivnu pesmu koja će ostati i koja je vanvremenska!

Koliko vas je Mika Antić inspirisao?

Mika Antić je večita inspiracija. Pogotovo Besmrtna pesma, koju stvarno obožavam. Čast mi je što sam dobio dozvolu od porodice Mike Antića da iskoristim i otpevam par stihova.


Iza vas je izuzetno bolan i stresan period. Kako prevazilazite sva iskušenja i u čemu pronalazite snagu?

Sva iskušenja i teškoće prevazilazim verom i nadom u bolje sutra i uz porodicu (suprugu, decu, majku, braću i prijatelje). Sve je lakše sa njima i tu nalazim radost i ljubav, tako da hvala Bogu život se nastavlja. Imamo svoje porodice i moramo da idemo dalje. U porodici upravo pronalazim najveću snagu!

Koji je najdragoceniji savet koji ste dobili od oca Marinka?

Najdragoceniji savet koji sam dobio od oca je da budem svoj. Sav svoj i da se ne obazirem na druge, već da se takmičim sa samim sobom.

Koji su vam naredni planovi?

Imam plan, Bože zdravlja do leta izbacim dva singla. Ima dosta nastupa i koncerata u ovom periodu. Nadam se i želja mi je pred kraj godine napravim svoj prvi solistički koncert u Beogradu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter