Izvor:
31.01.2018 u 00:57
0

SVI DETALJI ANASTASIJINE VEZE: Evo zbog čega Ceca samo Đorđa želi za zeta! (foto)

Anastasija Ražnatović već dugo je u vezi sa Novosađaninom Đorđem Kuljićem, a o njihovom odnosu mnogo se spekulisalo.

Veza im je puna razumevanja Kada nisu zajedno, Anastasija je tri sata na telefonu i svi se šalimo sa njom da uskoro očekujemo prsten – priča izvor i objašnjava da naslednica ima punu Cecinu podršku kada se radi o dečku.

Ceca se godinama ne meša mnogo u njihove izbore, ali Đorđe joj je prirastao za srce. Neretko se desi da ga upravo ona dočeka i provede vreme s njim dok Anastasija nije tu. Budući da se radi o dečku iz dobre i ugledne porodice, Ceca je spokojna jer zna da kada je Anastasija sa njim je bezbedna – otkriva izvor i dodaje da je Đorđe vrlo galantan prema svojoj devojci.

Malo-malo momak iznenadi Anastasiju, stigne im na kuću cveće, pojavi se kada ga ne očekuje – kaže izvor.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter