Izvor: ALO
29.10.2021 u 06:11
0

TANJA SAVIĆ ODVELA DECU U MANASTIR: Pevačica otkrila za koga se mole

Pevačica Tanja Savić u centru je afere zbog tajne veze.

PROČITAJTE JOŠ:SAŠKA JANX U NOVOJ HAPPY TV SERIJI? Pevačica obelodanila vesti na Tviteru (FOTO)

Međutim, nju to ne pogađa previše jer ima druge obaveze pa je podelila video iz manastira Tumane koji je juče posetila sa sinovima Maksimom i Đorđem.

PROČITAJTE JOŠ:VERA MATOVIĆ ODUŠEVLJENA SPEKTAKLOM U LAFAJETU: Era Ojdanić i ja smo došli zajedno, zaista se osećamo počastvovano (FOTO,VIDEO)

Ona je snimila i video u kom njena deca i ona šalju poruku i apeluju na sve da uplate novac za lečenje malog Stefana Subotića.

Tanja je, očigledno, želela da pokaže i da decu vaspitava tako da budu humani i da žele dobro svima, a posebno da pomažu onima kojima je pomoć potrebna.

– Ja samo želim da su mi deca srećna. Želim da budu dobri ljudi, da dele, da poštuju starije, da znaju da je u životu potrebno raditi da bi imao. Ja želim da moja deca budu dobri ljudi -izjavila je Tanja nedavno

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter