Izvor: KURIR/TELEGRAF
15.04.2022 u 14:10
0

„TOKOM PAUZE JE SEDELA U KOLIMA I IZBEGAVALA DA PRIČA!“: Pevač otkrio stanje Rađenove devojke koju je PRETUKAO

Pevačica Milica Ristić 1. aprila prijavila je vaterpolistu Nikolu Rađena za nasilje.

Ona je nakon drame imala pri nastup sa Nemanjom Đurđevićem.Oni su imali zajednički nastup na jednom privatnom slavlju u okolini Beograda, a Nemanja je zajedničku fotografiju sa tog događaja podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 Pevač je otkrio kako se Milica oseća nakon agonije.

NAPUSTILI SRBIJU! Rađen i njegova devojka nakon skandala spakovali kofere

– Slikali smo se bukvalno nekoliko dana nakon što je izašla vest o tom nasilju. Pevali smo na jednom rođendanu zajedno, bilo je više pevača i ona je bila među njima – rekao je Nemanja.

Milica Ristić
 

Na naše pitanje kako se ponašala pevač je odgovorio:

– Milica je vaspitana i uvek se lepo ponaša. Jedino je bila malo tužna i povučena, nije se družila sa nama tokom pauze, nego je sedela u kolima kao da je izbegavala da je pitamo nešto o tome. Kratko je i pevala, možda jedan blok. Naravno da nisam ni pomislio da je pitam. Ali videli smo da je tužna i da se trudi da profesionalno odradi tezgu uprkos svemu tome – rekao je Đurđević i dodao da nije primetio da ima modrice po telu.

– Nisam zagledao, ali primetnih modrica nisam video. Nisam imao ni kad da gledam jer sam pevao sve vreme, bilo je odlično – zaključio je Nemanja.

Podsetimo, navodni sukob između Milice i Nikole odigrao se u stanu na Dorćolu, zbog kog je ona završila u Urgentnom centru, nakončega je reagovala i policija. Istog dana, izjavu miliciji dao je i Rađen, a izrečena mu je i mera zabrane prilaska pevačici.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter