Izvor: KURIR
03.11.2022 u 17:21
0

TRUDNA SLOBINA JELENA NE MIRUJE: Usred noći došla po muža na aerodrom, sređena tip-top, a evo šta je prvo uradila

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena za dva meseca dobiće bebu, njihovo prvo dete, a oni su danas na društvenim mrežama otkrili da je prinova muškog pola. Po Slobu je na beogradski aerodrom prošlog vikenda došla njegova supruga Jelena, koja ga je srdačno dočekala!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Trudna Jelena bacila se Slobi u zagrljaj, nakon čega je pozirala pred prisutnim foreporterima, a kamere ‘ zabeležile su, kako njen emotivni susret sa mužem, tako i njen izgled u sedmom mesecu trudnoće, i to do detalja!

U prvom planu svakako je bio Jelenin pozamašni trudnički stomak, ali i vitka linija, koju održava i dok je u blagoslovenom stanju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter