Izvor:
29.12.2016 u 14:49
0

Tuga za tugom: Poznata GLUMICA preminula dan nakon što je umrla njena ĆERKA

Holivudska glumica Debi Rejnolds, koja se proslavila ulogom u filmu “Pevajmo na kiši” preminula je u 85. godini, samo dan nakon sto je umrla i njena ćerka, takođe glumica Keri Fišer.

Rejnolds je preminula nekoliko sati pošto je primljena u bolnicu u Los Anđelesu, najverovatnije posle moždanog udara.

Vest o smrti Rejnolds objavio je njen sin, Tod Fišer.

Ona je sada sa Keri – rekao je on, dodajući da je smrt ćerke bila previše za Rejnolds, prenosi AP. Njena ćerka Keri Fišer preminula je od posledica srčanog udara.

Rejnolds je glumila u desetak filmova zajedno sa Džin Keli, Frenk Sinatrom, Tonijem Kertisom, Donaldom Okonorom, Fred Asterom i Dik Van Dajkom.

U jeku karijere, Rejnolds je bila u žiži javnosti kada je njen suprug, pevač Edi Fišer, započeo ljubavnu aferu sa glumicom Elizabet Tejlor.

Rejnolds i Fišer su se razveli 1959. godine, a on se potom oženio sa Tejlor.

Isticala je da je njena životna filozofija da uvek ima “petogodišnji plan”.

Siguram današnji dan i onda se ne nerviram pet godina. Uvek zamišljam veliki tunel i na kraju tog tunela svetlo. Znam da mogu da stignem do tog svetla i za to će mi trebati pet godina. Prošla sam kroz mnogo takvih tunela. Uvek pokušavam, nikada se ne predajem – rekla je Rejnolds u intervjuu 2010. godine.

Meri Frensis Rejnolds rođena je 1. aprila 1932. godine. Kompanija “Vorner braders” joj je nadenula ime Debi.

Glumica Keri Fišer, poznata po ulozi princeze Leje u “Ratovima zvezda”, preminula je pre dva dana u 60. godini, nekoliko dana nakon što je pretrpela snažan srčani udar tokom transatlantskog leta.

Fišer je prethodno pozlilo na letu od Londona do Los Anđelesa i po sletanju je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu.

Američki mediji su izvestili da je imala težak srčani udar. Keri Fišer se u Los Anđeles vraćala iz Londona gde je promovisala svoje memoare.

Tanjug
Foto: Style – People.com, New York Daily News, Don't Hate The Geek

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter