Izvor:
03.01.2018 u 00:44
0

UDAJE SE PARIS HILTON: Evo kako izgleda njen budući suprug (VIDEO)

Paris Hilton staje na ludi kamen!

Rijaliti zvezdu i naslednicu lanca hotela zaprosio se dugogodišnji partner Kris Zilka.

Hiltonova se obrostila od burnog života kakav je neakada vodila i skrasila se uz partnera s kojim je spremna da provede ostatak svog života.

Kris je verio Paris tokom zimovanja u Aspernu, a ona se nakon ovog ljubavnog čina oglasila na Tvitera i raznežila svoje fanove:

– Uzbuđena sam što sam verana za ljubav mog života i najboljeg druga. Nikada nisam bila srećnija i voljenija. On ej pravi čovek za mene u svakom smislu i dokazao mi je da bajke zaista posoje – napisala je zaljubljena Hiltonova, a sreću nije krio ni budući mladoženja:

– Paris je najlepša žena na svetu iznutra i spolja i osećam se kao najsrećniji čovek na svetu kome se posrećilo da upozna i oženi svoju devojku iz snova – rekao je nedavno Zilka u jednom intervjuu.

Goluupčići su se upoznali pre osam godina na zabavi povodom dodele Oskara, a vest o njihovoj vezi pročula se 2015. godine.

Happytv.tv
Foto: Youtube;Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter