Izvor: KURIR
22.06.2022 u 13:47
0

UDARIO AUTO LJUPKE STEVIĆ! Boban Rajović se oglasio nakon što je pevačica sve snimila, pa OTKRIO NEPOZNATE DETALJE

Mladi pevač Valentino na promociji nove pesme Tuga sa Balkana ugostio je pojedine estradne zvezde.

Podršku su mu pružili Goga Sekulić, Boban Rajović kao i neke Jutjub zvezde, a šta su tom prilikom otkrili za našu televiziju pogledajte u narednim minutima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJKA POKOJNE JUTJUBERKE KONAČNO PREUZELA NJENE STVARI: Istraga i dalje traje, a ovu ličnu stvar joj nisu dozvolili da zadrži za sebe!

– Evo, ovaj gospodin, vozač iz Kopenhagena, on parkira auto tako što koleginicu pevačicu udari otpozadi i to je to – rekla je Ljupka pre mesec dana kada se nezgoda dogodila i pritom je snimila sve.

– Apsolutno nije bio nikakav udes. To što se desilo, igrom slučaja, sa njenim automobilom, se dešava sigurno tri puta nedeljno. Uparkiram, pa malo zakačim drugo auto. To se meni dešava tri puta nedeljno – ispšričao je Boban Rajović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter