Izvor:
30.01.2017 u 01:33
0

Ugradnja vredna 18.000 evra: Pogledajte šta je Dara promenila na sebi! (FOTO)

Dara Bubamara planira čim prođu praznici da otputuje u Cirih kako bi uradila zubne navlake, i to najnovijom metodom, koja je trenutno vrlo popularna.

Ona se odlučila za Cirih jer je čula da tamo rade najsavremenije tehnike, a kada se raspitala, saznala je da će za to morati da izdvoji dosta novca.

Naime, za tu intervenciju će izdvojiti 24.000 franaka, što je oko 18.000 evra – rekao je svojevremeno Darin prijatelj za jedan dnevni list, što je ona i potvrdila:

Kako ste to uspeli da saznate kada toliko krijem? Plašim se, ali želim da imam savršen osmeh, tako da ću zbog toga trpeti bolove. Videla sam kako dobro izgledaju Natini zubi i odmah sam poželela da imam iste. Preko prijatelja sam došla do čuvenog stomatologa u Cirihu koji koristi najsavremeniji metod kada je reč o zubnim navlakama, pa ću zbog toga morati da provedem tamo skoro nedelju dana – navela je nedavno Dara Bubamara.

Telegraf.rs
Foto: Instagram/darabubamara_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter