Izvor:
18.05.2017 u 17:49
0

VAL KILMER TVRDI DA SE MOLITVOM IZLEČIO OD RAKA: A lekari ga operisali!

Slavni holivudski glumac Val Kilmer tvrdi da se molitvom izlečio od raka.

Kilmeru, čija je bolest sada u remisiji, godine 2015. dijagnostikovan je rak grla, ali je on ovo krio i negirao sve do prošlog meseca.

Glumac, koji je pripadnik sajentološke crkve, na Reditu je izneo tvrdnje da se izlečio od raka zahvaljujući molitvama prijatelja, porodice i fanova.

Iako on to negira, veruje se da se Kilmer ipak podvrgao operaciji, pošto je u decembru 2015 fotografisan sa cevcicom na grlu, koju obično nose pacijenti nakon operacije tumora u grlu.

Uprkos tome, Kilmer tvrdi da se izlečio samo zahvaljujući molitvi.

– Veoma sam zahvalan na molitvama i pozitivinim mislima iz celog sveta. Ljudi koji znaju da sam sajentolog pretpostavljaju da sam nekako ugrozio svoj život. Ali, mnogi su se tokom istorije izlečili molitvom, i mnogi su umrli uprkos modernoj medicini – napisao je između ostalog Kilmer.

Izvor: Blic.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter