Izvor: KURIR
14.09.2022 u 09:31
0

VATROMET IZ MORA ZA MLADENCE ĐOKOVIĆ! Milica Pavlović napravila LUDU žurku na plaži, ovakvu Jelenu niste videli! PRAVA JETRVICA

Svadba Saške Veselinov i Đorđa Đokovića trajala je puna dva dana, a sinoć je na crnogorskom primorju ovim povodom napravljena velika žurka na plaži, na kojoj je pevala Milica Pavlović.

Brat slavnog tenisera Novaka Đokovića i njegova izabranica bili su presrećni zbog sklapanja braka i nezaboravnog provoda sa najbližima, dok se Milica potrudila da atmosferu dovede do usijanja.

Noletova supruga Jelena Đoković potpuno se opustila na veselju, pa je đuskala uz turbo-folk numere, a nije se libila da skače pred svima, te da se, ponesena dobrom energijom, igrajući spušta do peska i igra na bini sa Pavlovićevom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO KORNELIJE KOVAČ! Cenjeni srpski kompozitor umro od posledica Koronavirusa

Pred kraj druge svadbene večeri zvanice su mogle da vide prelep prizor preko vode. Ogroman vatromet iz mora bio je pušten Đorđu i Saški u čast, što su gosti dočekali sa oduševljenjem.

Podsetimo, par se venčao u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, gde su prisustvovali su najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja.

Pre nego što su otputovali u Crnu Goru u kojoj je organizovana glavna proslava koja je trajala čak dva dana, mladenci su s najvažnijim ljudima iz svog života otišli na kratak ručak u restoran porodice Đoković na Novom Beogradu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter