Izvor:
24.11.2019 u 13:20
0

VESELJE U DOMU RODIĆA: Trudna MLADA đuska za sve pare, mladenci još ne IZLAZE! (FOTO)

Čitav Titel trenutno čeka izlazak mladenaca Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, koji se vesele, plešu i nazdravljaju u porodičnom domu Rodića.

Unutra je jednako veselo kao i napolju, gde je zapaljena baklja, bilo je i vatrometa, ali i čestitki nakon što je Veljko iz prve pogodio jabuku.

Veljko Ražnatović uspešno je pogodio jabuku ispred kuće Bogdane Rodić, a zatim i kupio mladu, te je posle svih ispoštovanih običaja ušao u porodičnu kuću Rodića gde ga je buduća supruga dočekala u venčanici.

Emotivan susret Bogdane i Veljka propraćen je ovacijama i aplauzima, a mladenci su odmah počeli da igraju uz trubače i da se vesele sa ostalim svatovima.

Bogdana Rodić spremna je da izgovori sudbonosno "da" Veljku Ražnatoviću, i to u venčanici u kojoj se udala njegova majka Ceca Ražnatović pre 24 godine.

Trudna Bogdana Rodić blista u elegantnoj venčanici otvorenih ramena, dok joj je kosa svezana u punđu.

Mlada odiše elegancijom, a uskoro će u Titelu početi "kupovina" mlade.

Veljko Ražnatović kolima je krenuo po mladu Bogdanu Rodić u Titel, a na auto-putu nastalo je pravo "ludilo", budući da je atmosfera na vrhuncu.

Mladoženja je, kako se i očekivalo, među najveselijima, a u jednom trenutku on je izašao kroz prozor na krovu automobila, raširio ruke i zapevao. Kako to izgleda pogledajte u videu.

Za to vreme njegova mama Ceca, sestra Anastasija, tetka Lidija, kao i ostali mnogobrojni svatovi nalaze se u autobusu koji ide odmah iza automobila u kome je Veljko.

Titel je spreman za "kupovinu mlade" Bogdane Rodić koja je jutros izašla iz kuće Ražnatovića i iz Beograda se uputila u svoje rodno mesto odakle će je, po srpskim običajima, "kupiti" mladoženja Veljko Ražnatović.

A kuća u Titelu dekorisana je u prelepim belim tonovima.

Slična dekoracija je i ispred Cecine kuće koja je dekorisana belim cvećem, ali i belim balonima.

Ceca Ražnatović i majka Bogdane Rodić izgleda imaju sličan ukus što su pokazale i ovom dekoracijom.

Autobus je dekorisan i okićen, a na njemu su takođe i inicijali Veljka i Bogdane.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić danas će izgovoriti sudbonosno "da", a u Titelu, odakle je mlada, sve je spremno za početak slavlja.

Mladini roditelji Danijela i Bogdan izneli su iz kuće venčanicu u kojoj će se Bogdana udati, a reč je o haljini koju je Ceca nosila na svom venčanju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom pre 24 godine.

Bogdana Rodić je, inače, sinoć otišla iz Cecine kuće u Titel i vratila se uveče, pa je kod Cece prespavala jer se u vili na Dedinju šminkala i sredila frizuru.

Ona je jutros krenula u Titel, budući da će na venčanje krenuti iz porodičnog doma.

Ispred kuće Rodića već je uveliko okačena i dekoracija spremna za slavlje, a kako izgleda venčanica pogledajte u videu iznad.

Danas je svadba decenije, Veljko Ražnatović, sin naše najveće folk dive Svetalne Cece Ražnatović, zajedno sa Bogdanom Rodić će stati na ludi kamen. Velepno venčanje uveličaće mnogobrojni prijatelji, porodica i javne ličnosti, a danima se pažljivo pripremaju svi detalji za ovo gala slavlje.

Veljko je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lepa trudnica imala uspešnu košarkašku karijeru.

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.

Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik. Nosila je dres sa brojem 17.

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

– Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima – otkriva bliska prijateljica porodice Rodić.

Inače, Veljkova i Bogdanina ljubavna priča počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija. Cecina naslednica se druži sa Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i čim je upoznala Veljkovu sadašnju verenicu shvatila je da bi njen brat i ona bili idealan par. Upoznala ih je, a kako se kasnije ispostavilo, njena procena je bila pun pogodak, te će Veljko i Bogdana danas svoju ljubav krunisati brakom.

Za svadbu je sve spremno, mladenačka torta će biti teška čak 70 kilograma i seći će je mačem, a Cecina prija je spremila poseban poklon za svadbu.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter