Izvor: KURIR
22.12.2022 u 17:28
0

„VLADIKA MI JE UPUTIO REČI KOJE SU ME DOTUKLE!“: Katarina Grujić iskreno povodom ćerkinog 1. rođendana: SUZE SAM RONILA

Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić proslavili su prvi rođendan ćerkice Katije u jednom prestoničkom restoranu.

Pevačica je otkrila svoje emocije povodom prvog Katijinog rođendana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

– Meni je najznačajniji njen prvi rođendan. Sinoć mi je zaspala u rukama i samo sam čekala da prođe 12 sati. Pa sam je izljubila i poželela joj sve i svašta u životu. Tada su mi samo krenule suze. Sada pogotovo u Hramu kada je Katja kršena, reči koje mi je vladika uputio i šta je sve rekao baš su me dotukle. Čestitali su mi ljudi, a ja nisam imala glasa da im se zahvalim – rekla je Katarina i otkrila šta je poželela svojoj ćerkici za prvi rođendan:

– Kao što sam rekla, ja sam u životu imala dosta problema sa zdravljem. Uvek kažem kada nemaš zdravlje, nemaš ni ništa u životu. želim je samo u životu da bude zdrava, prava, da voli, mašta, sanja i da sve u životu što poželi to i ostvari.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter