Izvor:
23.05.2017 u 14:25
0

VOJIN ĆETKOVIĆ NE BRKA LJUBAV I BRAK: To su dve različite stvari!

Vojin Ćetković smatra da je greška poistovećivati brak i ljubav. Glumac, koji je već deset godina u zajednici sa jednom od naših najlepših glumica, Slobodom Mićalović ovaj put je progovorio na temu muško – ženskih odnosa.

– Verujem u ljubav na prvi pogled. Ali nemojmo brkati ljubav i brak. To su dve različite stvari. Kad su spojene – divno – rekao je Vojin.

Vojin koji trenutno tumači ulogu Stefana Prvovenčanog u novoj seriji "Nemanjići – rađanje kraljevine", ističe da su se u današnje vreme odnosi između muškaraca i žena jako promenili.

– Apsolutno su poremećeni. Od žene se sada traži da bude majka i ljubavnica i da donosi platu… A to je nemoguće sve odjednom. Mi smo sa drveta pali u internet – zaključuje Vojin.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Instagram/sloboda_micalovic_boba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter