Izvor:
19.06.2018 u 15:25
0

ZABAVLJAO SLAVNOG TENORA: Brega svirao na uvce Bočeliju za 150.000 evra!

Nije mala stvar pevati pred svojim kolegama, a samo je privilegija odabranih da sviraju za velikog tenora Andreu Bočelija. Za ovu čast, ali i odgovornost, izborio se nedavno i Goran Bregović, za šta je navodno dobio honorar od čak 150.000 evra.

Brega je sa svojim muzičarima iz Orkestra za svadbe i sahrane nastupao na Bočelijevoj privatnoj proslavi na njegovom imanju u Pizi, a na repertoaru su se našle pesme s novog albuma "Tri pisma iz Sarajeva", kao i najveći hitovi "Mesečina", "Kalašnjikov" i "Đurđevdan".
Zajedno sa svojim bratom, Andrea ima vlastiti brend vina i bave se uzgojem grožđa na velikom porodičnom imanju. Brega je sa svojim muzičarima svirao u vinogradima pored velikog jezera. Bočeli svake godine za svoju dušu pravi festival na kome se slavi uspešna godina – govori izvor koji je prisustvovao proslavi.

Veliki umetnik, koji je svojim glasom uspeo da zavede svet, uživao je u nastupu muzičara iz Srbije.
Posebno mu se, pored "Mesečine", "Kalašnjikova" i "Đurđevdana", dopalo i kako izvodimo obrade srpskih starih pesama kao što je "Stani, stani, Ibar vodo". Bilo je to lepo iskustvo. Cela njegova porodica veoma ceni Bregin rad i bilo nam je zadovoljstvo da sviramo za njih. Imanjem su slobodno trčali konji, dok smo mi nastupali – završava naš sagovornik.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter