Izvor:
28.02.2018 u 15:55
0

ZAKAZAN CARSKI REZ: Evo kada se porađa Nataša Bekvalac!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac sutra će carskim rezom u jednoj privatnoj klinici na svet doneti devojčicu kojoj će dati ime Katja.

Nataša je sve spremila za dolazak devojčice Katje. Mama je unapred zakazala porođaj u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, a ne može da dočeka trenutak kada će videti svoju naslednicu.

– Kada je ostala u drugom stanju, Nataša je znala da će se poroditi carskim rezom. Ona i njen suprug Luka Lazukić doneli su odluku da će to biti u privatnoj bolnici. Ona je prvo razmišljala da se porodi u Beču, ali je ipak od toga odustala i rešila da devojčicu rodi u Beogradu. Ona će za ovaj porođaj izdvojiti nekoliko hiljada evra, jer će biti smeštena u apartmanu, a postoji mogućnost i da će Luka prisustvovati porođaju – kaže izvor blizak pevačici.

– Nakon porođaja Nataša će sa porodicom provesti neko vreme u Beogradu, a zatim će se preseliti na salaš u blizini Novog Sada. Njoj je dosta gradske buke i želi da njena deca, Katja i Hana odrastaju u prirodi. Pripreme oko selidbe se privode kraju i porodica je ushićena zbog novog doma u kojem će živeti – dodaje izvor.

Podsećanja radi, Nataša i Luka su se venčali u septembru prošle godine na Ibici.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/bubuinfors

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter