Izvor: KURIR
30.09.2022 u 18:17
0

„ŽIVOT ME NIJE MAZIO, BILO JE I TEŽIH DANA“: Goga Sekulić o RAZVODU, otkrila kako se pomirila s Đurićkom

Pevačica Goga Sekulić godinama je na estradi i oduvek privlači pažnju javnosti, a pre nekoliko meseci ponovo je dospela je u žižu interesovanja zbog razvoda od Uroša Domanovića, sa kojim ima sina.

Ona je sada u intervjuu za Kurir otvoreno govorila o svojoj karijeri, sukobu i pomirenju sa starletom Tamarom Đurić, kao i o razvodu i majčinstvu, u kojem svakodnevno uživa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POTPUNO GOLA! Sofija Milošević pozirala, pa grudi JEDVA PREKRILA rukama! (FOTO)

 Nedavno je svetska pevačica Ešton Nikol Kejsi podelila vašu pesmu „Seksi biznismen“, i navela da joj je upravo ova pesma bila inspiracija za novi album. Kako to komentarišete?

– Videla sam na društvenim mrežama, a onda u medijima. Drago mi je zbog toga. „Seksi biznismen“ je veliki hit koji se uvek traži i pevam više puta na nastupima.

Vaše stare pesme se i dan danas slušaju i veoma su popularne među mlađim generacijama, koliko ste ponosni na to?

– Ja sam od početka svoje karijere pop folk pevačica. Koketirala sa tim modernim melodijama i to sam ja. Bila sam hrabra da pevam u to vreme kada niko nije intrigantne tekstove koje je Marina pisala. Kada bih se pobunila, ona bi rekla; „To Gogice, imaš petlju i energiju. Ponosna sam jer moji hitovi baš traju i trajaće. Na nastupima oko svojih dvadesetak hitova pevam, a ostalo hitove od kolega jer volim da publika bude zadovoljna. Kažu da sam dobra za atmosferu i uglavnom svi pevaju na mojim nastupima horski.

Kome je pesma „Seksi biznismen“ posvećena?

– Ne, nikome nije posvećena, ali sam naziv je ludilo. Svi se pronađu u njoj. Inače, nikada nisam muškarcima posvećivala pesme.

U jednom intervjuu izjavili ste da biste se bavili glumom da niste pevačica, da li bi ste se sad oprobali u nekoj ulozi poput vaših koleginica?

– Išla sam u dramsku školu i volim glumu uporedo i solo pevanje. Ostala sam u muzici. Trebalo je da igram u filmu „Mi nismo Anđeli 3“, ali je došlo do promena. Ako bi se ukazala neka zanimljiva uloga, naravno da bih prihvatila.

 

Da li je bilo teško vratiti se u Srbiju posle razvoda?

– Moj sin i ja i dalje živimo na relaciji Cirih – Beograd. Oboje smo dvojni državljani.

Razvod je veoma stresan, kako ste se vi izborili sa tim?

– Život me nije mazio… Bilo je i težih dana. Nije lako, ali kada imate malo dete nemate vremena da razmišljate ni o čemu. Zadatak svake prave majke je odgovornost, briga i bukvalno nespavanje.

 

Da li ste se sada papirološki definitivno razveli?

– Oko papirologije se završava u hodu, ne razmišljamo o tome. U korektnim smo odnosima. Zajednički inters je naš sin. Ne volim da pravim drame oko toga kao mnogi, to je naša privatnost.

Veoma ste posvećena majka, kako uspevate da uskladite obaveze i majčinstvo?

– Jesam posvećena majka i uživam u tome. Naporno je sve uskladiti, ali prosto mora se. Počela sam da radim, imam dosta nastupa, ujedno snimam nove pesme. Uroš živi u Švajcarskoj i uglavnom se dogovaramo i viđamo sa njim. Kada može on dođe u Beograd ili mi odemo kod njega.

Dugo ste bili u sukobu sa Tamarom Đurić, kako je došlo do pomirenja?

– Nakon rijalitija gde sam bila na zadatku nastao je sukob i trajao je. Međutim, ona se udala za mog druga i spontano smo se pomirile. Inače imamo dosta zajedničkih prijatelja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter