Izvor: Telegraf.rs
18.10.2023 u 14:31
0

ZA ĆERKU SAMO NAJBOLJE: Ana Nikolić i Rasta plaćaju vrtić za ćerku 5.000 evra godišnje

Ana i Rasta upisali ćerku u Ršumov vrtić u Sopotu

Ovim povodom se oglasio i Ljubivoje Ršumović koji je poručio da mu je izuzetno drago što su reper i pevačica odabrali baš njegov vrtić
Reper Stefan Đurić Rasta i njegova bivša suprugra, pevačica Ana Nikolić upisali su svoju naslednicu u vrtić Ljubivoja Ršumovića u Sopotu, a za ćerkino obrazovanje će, za godinu dana platiti 5.500 evra.

Iako su pojedini mediji preneli da je Ana upisala ćerkicu u vrtić, to nije istina, jer su kako kaže izvor blizak njima, reper i pevačica zajedno odabrali najbolju predškolsu ustanovu za mezimicu.
– Rasta je preuzeo na sebe plaćanje škole za ćerku. Njih dvoje su se sporazumno dogovorili, što i stoji u sporazumu da će on mezimici plaćati skolovanje dokle god se mala bude školovala, to znači da će snositi troškove od sada pa sve do fakulteta. Naravno, šta god da odaberu i to zajedno i misle da je najbolje za Taru, Rasta će finansirati.

Upravo to znači da Rasta snosi troškove predškolske ustanove koja je jedna od najboljih u našoj zemlji i to će ga za godinu dana koštati malo više od 5.000 evra.

Inače, ovim povodom se oglasio i Ljubivoje Ršumović koji je poručio:

– Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu… Nauče oni od nas mnogo, ali I mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmlađih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet… – priča pesnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter