Izvor: KURIR/BLIC
10.01.2023 u 13:46
0

ZAVODU U VRELOM IZDANJU SA MALDIVA! Nikolina Pišek u minijaturnom kupaćem na PEŠČANOJ PLAŽI poslala poruka koja KIDA DUŠU (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek otputovala je na odmor na Maldove, odakle je objavila fotografiju sa plaže u minijaturnom kupaćem kostimu na peščanoj plaži.

Pišekova je uz fotografiju i podelila svoje misli o teškoj prethodnoj godini koja ju je zadesila kada je ostala bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar a ne privilegija, da su prava prijateljstva retkost, osetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podneti“, napisala je između ostalog voditeljka.

Nikolina Pišek
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

„Godina kada sam se molila da što manje pate moja deca, kada sam se smejala dok je duša krvarila i kada me je lečio svaki osmeh koji bi dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja najmlađa ćerka preko noći odrasla. I svesna sam da verovatno nikada neće shvatiti koliko me peče njena briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dve ne boje nikada… Nismo želele da okrenemo novi list, život nas je uvetovao. A svaki novo poglavlje otvara se s nekim razlogom“, dodala je Pišekova, pa otkrila u šta će verovati u novoj godini.

„Želim da verujem da su svi ljudi koji su svjesno otišli iz mog života napravili mjesta za neke druge, kvalitetnije… U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter