Izvor: KURIR/ESPRESO
02.02.2023 u 22:02
0

ŽIVI U LUKSUZNOJ VILI OD 400 KVADRATA! Slavna teniserka život u Čikagu zamenila je prirodom! (FOTO)

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger povukli su se iz profesionalnog sporta pre nekog vremena i odlučili da naprave svoje mesto za uživanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ana Ivanović
FOTO: INSTAGRAM

Iz užurbanog Čikaga oni su se pre par godina preselili u idilično selo Vestendorf koje se nalazi u Austriji. Smešteno visoko među okolnim planinama na sunčanoj visoravni, ovo mesto deluje kao sa razglednice. Vestendorf ima samo oko 3.500 stanovnika, ali je popularna turistička destinacija i leti i zimi – kao skijalište i kao destinacija za pešačke ture.

Ana i Švajni su odabrali ovo mesto daleko od zagađenih gradova da u njemu odgajaju sinove Luku i Leona.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
FOTO: INSTAGRAM

Oni žive u luksuznoj vili koja ima oko 400 kvadrata i navodno je koštala oko 3,5 miliona evra. U sklopu ove nekretnine je i veliko dvorište puno zelenila, teniski i fudbalski teren.

Što se tiče enterijera, Ana je želela da sve deluje minimalistički. Nameštaj i detalje je birala uglavnom u svetlim tonovima – beloj, bež, sivoj boji. Tako kuća izgleda prozračno i još prostranije.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ana povremeno podeli i fotografije iz kuhinje gde voli da eksperimentiše i sprema razne obroke za svoju porodicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter