Izvor: Kurir.rs
31.08.2022 u 08:36
0

4 MADAM I MAKRO LIŠENI SLOBODE: Devojke po beogradskim hotelima pružale intimne usluge, evo kako je išla naplata!

U akciji policije i tužilaštva privedeni su četiri žene i jedan muškarac, dok se za Milicom O. i dalje traga, zbog sumnje da su klijentima nudili devojke za novac.

ŽENA VOĐA KRIMINALNE GRUPE ZA PROSTITUCIJU: Isplivali novi detalji, evo kako su podvodili devojke, uzimali 200 evra za noć!

Kriminalna grupa koja se sumnjiči da je od novembra prošle godine do polovine jula ove u Beogradu vrbovala devojke i organizovala lanac prostitucije uhapšena je juče u velikoj akciji pripadnika SBPOK i policije pod nazivom „KOO SITI“. Lisice su stavljene Nedi B. (34), Samiru B. (44), Milici M. (26) i Vesni V. (62), dok se za osumnjičenom Milicom O. (49) još uvek traga.

Sajt za odrasle

– Oni se sumnjiče da su od novembra prošle godine do jula ove organizovali prostituciju putem pojedinih sajtova za oglašavanje, podsticali, navodili i učestvovali u posredovanju u vršenju prostitucije više osoba ženskog pola na teritoriji Beograda – saopštio je juče MUP.

Kako se navodi, sumnja se da su organizovali predaju više žena korisnicima seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali troškove koje su imali tokom obavljanja ovog „posla“.

– Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korišćene pri izvršenju krivičnog dela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama – dodaje se u saopštenju policije.

Lanac prostitucije, kako otkriva izvor  iz istrage, organizovan je preko jednog sajta za odrasle, na kom su nudili devojke koje su prethodno vrbovali da rade za ovu grupu.

– Zainteresovanim klijentima ugovarali su sastanke u nekoliko hotela u Beogradu. Uhapšeni su pregovarali vrstu i trajanje seksualne usluge, a za sat sa jednom devojkom naplaćivali 200 evra – otkriva izvor Kurira iz istrage. On navodi da su uhapšeni vodili računa o tome da postave oglas na sajtu za promovisanje pružanja seksualnih usluga, da ažuriraju oglase sa fotografijama i javljaju se na oglašene brojeve telefona, na koje su se oni i javljali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Klijenti su njima saopštavali koliko vremena žele da provedu sa prostitutkom, a oni im zakazivali mesto i vreme. Devojke koje su za njih radile, potom su obaveštavali o lokaciji na koju treba da odu. Nekada su odlazile same, a nekada su ih oni vozili – dodaje naš sagovornik. Kako pojašnjava, osumnjičeni razvijenu šemu i svako od osumnjičenih imao je svoju ulogu.

Identifikovane

Prostitutke koje su radile za kriminalnu grupu, kako Kurir nezvanično saznaje, identifikovane su i one bi trebalo tek da budu saslušane. Naš sagovornik kaže da one ne odgovaraju krivično, već prekršajno.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, i pre nešto više od dva meseca razbijena je kriminalna grupa koja je funkcionisala na gotovo identičan način. Medu ženama koje su hapšene zbog prostitucije bila je i Dajana Tripunović kao i nekadašnja rijaliti učesnica i bivša Plejboj zečica Martina Rajić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter